Om mig

Oprindelig er jeg uddannet som cand. mag i historie og samfundsfag. Siden har jeg beskæftiget mig stadig mere med miljø- og især klima/energispørgsmål. Jeg har bl.a. taget to efteruddannelser i humanøkologi og miljøvurdering, har arbejdet som miljøproceskonsulent i Fredericia Kommune, informationsmedarbejder for Fjordens Dag i Odense, klimamedarbejder for Odense Kommune og senest som selvstændig miljø- og formidlingskonsulent.

Blandt mine interesser er politik og samfundstendenser, organisatorisk foreningsarbejde, IT i bred forstand, men især opsætning af hjemmesider, webredaktion, fotografi og grafisk arbejde, madlavning, musik og koncerter, vandreture, bøger og tegneserier samt folketro og bizarre konspirationsteorier, set fra kildekritiske vinkler. Konspirationsteorierne er gået fra at være et nichefænomen til et stigende problem for den offentlige debat, til trods for deres høje underholdningsværdi. Jeg tager gerne del i projekter, der er med til at imødegå dem.

Jeg deltager ofte i forskellige formidlingsprojekter, sommetider som led i foreningsarbejde, andre gange som privatperson eller i virksomheden Grønkorn.

Når jeg ikke er i gang med projekter (og når samfundet ikke er ramt af diverse pandemier), supplerer jeg gerne med vikararbejde i skiftende lager- og industrivirksomheder på Fyn.

Siden år 2000 har jeg været engageret i skiftende foreningsarbejde med og uden politisk karakter, bl.a. i Radikale Venstre, Europabevægelsen, Klimabevægelsen og senest Vi Samler Enderne på Langeland.

Min familie har rødder på Lolland og Langeland og siden 2013 har jeg boet på familiegården Tjørnbjerg på sidstnævnte ø. Selv blev jeg født i Svendborg i 1977 og er opvokset på Tåsinge. Fra 1996 til 2013 boede jeg i Odense, men flyttede til Langeland efter at jeg sammen med min mor og søster arvede gården. Resten af familien bor der ikke fast, men besøger den ofte.