Om mig

Om mig

Min familie har rødder på Lolland og Langeland og siden 2013 har jeg boet på gården Tjørnbjerg på sidstnævnte ø. Selv blev jeg født i Svendborg i 1977, er opvokset på Tåsinge og boede i Odense fra 1996 til 2013.

Oprindelig er jeg uddannet som cand. mag i historie og samfundsfag. Siden har jeg beskæftiget mig en del med miljø- og især klima/energispørgsmål. Jeg har taget to efteruddannelser i humanøkologi og miljøvurdering, har arbejdet som miljøproceskonsulent i Fredericia Kommune, informationsmedarbejder for Fjordens Dag i Odense, klimamedarbejder for Odense Kommune og senest som selvstændig miljø- og formidlingskonsulent i en længere årrække.

Blandt mine interesser er politik og samfundstendenser, organisatorisk foreningsarbejde, IT i bred forstand – men især opsætning af hjemmesider, webredaktion, fotografi og grafisk arbejde, musik, vandreture, bøger og tegneserier samt folketro og bizarre konspirationsteorier, set fra kildekritiske vinkler.

Jeg deltager ofte i forskellige formidlingsprojekter, sommetider som led i foreningsarbejde, andre gange som privatperson eller i virksomheden Grønkorn.

Når jeg ikke er i gang med projekter, supplerer jeg med vikararbejde i skiftende industrivirksomheder på Fyn.