Hjemmesider

Hvis du har brug for en ny hjemmeside, kan jeg opsætte en i systemerne Joomla eller WordPress.

Jeg baserer som regel siderne på temaer/skabeloner fra Elegant Themes (til WordPress), Themify (til WordPress), JoomlaBamboo (til Joomla) og GavickPro (til Joomla; de har dog en god vane med også at levere deres temaer i en WordPress-version). I hvert enkelt tilfælde tilpasser jeg siden med de designelementer, menuer, skrifttyper, farver og striber, som I gerne vil have.

Dernæst kan jeres side kombineres med forskellige udvidelser, så I f.eks. kan vise billed- og videogallerier, gøre det muligt at udsende nyhedsmails, vise oversigtskort og meget andet. Desuden kan jeg tilbyde hjemmelavede debatfora og sociale netværk, baseret på EasySocial (til Joomla) eller Ultimate Member (til Wordpress).

Hvis du vil have en webshop, kan jeg installere og give vejledning til systemerne WooCommerce (til WordPress) og HikaShop (til Joomla) – og tips til, hvilke betalingssystemer du bør overveje.

Når du bestiller en hjemmeside, får du samtidig en god support og vejledning i, hvordan hjemmesidernes CMS’er og tilhørende programmer fungerer.

Jeg har en række gode og dårlige erfaringer med medlemssidesystemet Ning, som siden 2013 har været plaget af udviklingsproblemer. Hvis du skal starte en helt ny hjemmeside, vil jeg fraråde dig at vælge Ning. Hvis din hjemmeside gør knuder og du i forvejen bruger enten Ning 2 eller Ning 3, vil jeg gerne tilbyde hjælp til at få problemerne løst eller lave de ændringer på siden, som er teknisk mulige.