Hjemmesider

Kan du lave en hjemmeside til os?

Ja, hvis I har brug for en ny side, kan jeg opsætte en i Joomla eller WordPress. I hvert enkelt tilfælde tilpasser jeg siden med de designelementer, menuer, skrifttyper og farver, som I gerne vil have. Undervejs i processen kan I byde ind med kommentarer og forslag, før siden bliver helt færdig.

Vi har et spørgsmål om vores hjemmeside eller andre IT-spørgsmål. Kan du hjælpe os?

Jeg vil gerne prøve. Generelt er jeg god til at give support. Jeg kan også fungere som webredaktør, hvis I mangler en. Ofte kan det dog godt betale sig for jer at få vejledning til, hvordan I selv får tingene til at fungere.

I kan få vejledning om:

Hvordan I redigerer jeres hjemmeside, tilpasser deres udseende, bruger CMS’erne WordPress eller Joomla og vælger diverse plugins, som kan føjer ekstra funktioner til siden.

Hvordan I bruger medlemsprogrammer som Ultimate Member og EasySocial. Jeg har også kendskab til Ning 2 og Ning 3.

Hvordan I vælger domæne og webhotel, flytter jeres hjemmeside, tager backup, beskytter jer mod virus/malware, forbedrer sidens hastighed og gør den lettere at finde i søgemaskiner.

Jeg kan også fortælle om, hvordan I bruger CSS, hvis I har lyst til at finjustere udseendet på en hjemmeside.

Hvordan I opsætter mails og laver nyhedsbreve i platforme som MailChimp og SendinBlue.

Hvordan I laver en fornuftig persondatapolitik – og gennemfører den i praksis. Jeg har erfaring med at skrive persondatapolitikker for Klimabevægelsen i Danmark og flere andre mindre foreninger.

Hvordan I kan moderere online debatter, hvis I har et debatforum på en hjemmeside – eller skal håndtere en gruppe på Facebook, hvor debatten truer med at køre af sporet.

Kan du sætte en webshop op for os?

Hvis jeres hjemmeside er sat op med WordPress, er svaret ja. Jeg kan tilbyde at sætte webshopprogrammet WooCommerce op og tilpasse dets udseende og indstillinger, så det giver mening for jer. Jeg har også erfaring med forskellige betalingssystemer, og de krav om betalingsbetingelser, persondatapolitik og andet, I skal være opmærksomme på, hvis I vil sælge noget.

Hvis I bruger andre systemer, er min erfaring begrænset.

Vi skal bruge et plugin, der kan noget særligt! Kan du programmere et til os?

Nej, desværre. Jeg er godt inde i Joomla, WordPress, CSS og praktiske forhold omkring hjemmesider og databaser. Dertil kommer et begrænset kendskab til PHP, men jeg kan ikke programmere. I stedet vil jeg anbefale at få fat i en person med særlige kompetencer på området. I forbindelse med projekter vil jeg gerne prøve at finde en.

Kan du lave en app til os?

Desværre ikke. Men i forbindelse med projekter vil jeg gerne prøve at finde en person, der har erfaring med at udvikle apps.