Podcasting

Podcasting

Fra og med 2019 har jeg tilrettelagt og udgivet forskellige podcasts. Det er et meget alsidigt medie, som giver gode muligheder for at nå ud til bestemte nicher.

Hvis I kunne tænke jer at lave en podcast, kan jeg hjælpe med mikrofoner, planlægning af optagelser, klipning, lydeffekter og med at udgive podcasten på forskellige platforme. Der kan være tale om en enkeltstående episode, en afsluttet miniserie eller en podcast, der udgives løbende.

Jeg bruger forskellige Blue Yeti-mikrofoner til indendørs studiedebatter, en RØDE smartLav+ mikrofon til oplæg og foredrag samt en kamerabaseret RØDE-mikrofon til udendørs brug.

Hvilke podcasts har du erfaringer med?

Foreningen Europaforum har lanceret podcasten Vindmåleren, hvor skiftende politikere og eksperter diskuterer og fortæller om EU-politik, ofte med udgangspunkt i, hvad der sker i Europa-Parlamentet. Jeg sørger for produktion og klipning af disse.

KlimaTV er et løst organiseret netværk, som samler og producerer videoer om klimakrisen og dens løsninger. Jeg er aktiv i netværket og har startet dens podcastafdeling, KlimaRadio. Den udgiver lige nu to serier: De omstillingsparate, som handler om klima-NGO’er i Danmark, og Kloden drejer, som handler om klimaemner generelt.

Lørdag på Langeland er en ny podcast, der handler om det langelandske foreningsliv. Den udgives i samarbejde med Frivilligcenter Langeland.