Podcasting

Fra og med 2019 har jeg været med til at producere forskellige podcasts. Det er et meget alsidigt medie, som giver gode muligheder for at nå ud til bestemte nicher.

Hvis I kan tænke jer at lave en podcast (enkeltstående, løbende eller som afsluttet serie) kan jeg hjælpe med mikrofoner, planlægning af optagelserne, klipning og udgivelse på forskellige platforme på nettet. Jeg har en praktisk Blue Yeti-mikrofon til indendørs brug samt en RØDE-mikrofon til kamerabrug, der også fungerer udendørs.

Hvilke podcasts har du erfaringer med?

Foreningen Europaforum har lanceret podcasten Vindmåleren, hvor skiftende Europa-Parlamentskandidater og eksperter diskuterer aktuel EU-politik og en sideløbende podcast, hvor vi følger udviklingen af det kommende europæiske folkemøde i Mariager. Jeg sørger for produktion og klipning af disse.

KlimaTV er en temagruppe under 350 Klimabevægelsen i Danmark, som samler og producerer videoer om klimakrisen og dens løsninger. Jeg er aktiv i gruppen og har lanceret den tilknyttede podcast KlimaRadio, hvor vi fortæller om klimaaktiviteter på græsrodsniveau.