Europaforum

Groenkorn-Europaforum-www
Europaforum er en nyheds-/blogside, som drives af en selvstændig redaktion. Vores mål er at styrke den offentlige debat om EU-politiske emner og demonstrere, hvorfor nutidens EU reelt er en integreret del af det demokratiske system i Danmark, til trods for, at danske medier ofte fremstiller EU-politik som noget fjernt og uvedkommende. Samtidig arbejder Europaforum for at vise, hvordan borgere kan påvirke den politiske proces og hvordan det er muligt at trække udviklingen i forskellige retninger.

Bag siden Europaforum står foreningen af samme navn. Jeg er selv en af initiativtagerne og ansvarshavende redaktør. Mine opgaver er ideudvikling, markedsføring og opsøgende arbejde overfor mulige debattører, skribenter og redaktionsmedlemmer. Jeg står også for produktion og klipning af vores podcasts.

Vores første podcastserie hedder Vindmåleren. Den får jævnligt besøg af aktuelle og tidligere kandidater til Europa-Parlamentet, som drøfter de aktuelle politiske kampe på EU-plan. Med tiden vil vi udvide konceptet med flere podcastserier, hver med deres nicheemne. Optagelserne foregår i vores redaktionslokaler i Odense, i lydstudiet på Odense Hovedbibliotek og af og til ved debatmøder rundt omkring på Fyn.

Vindmåleren udgives på Spreaker som hovedplatform samt på Youtube, Google Podcasts, Apple Podcasts, Spotify, Castbox og IHeartRadio.

Se mere på https://www.europaforum.dk.