350 Klimabevægelsen

Klimamarch-2018-7
350 Klimabevægelsen i Danmark er en græsrodsbevægelse, der oplyser om og arbejder på at modarbejde klimakrisen. Den fungerer som en paraplyorganisation for en række temagrupper og kampagner, der hver især har en bestemt målgruppe – som ældre, studerende eller klimabevidste borgere i bestemte lokalområder – eller et bestemt fokus – som divestment, solceller eller energibesparelser i boligforeninger.

Jeg har opsat organisationens hjemmeside i forskellige udgaver og fungeret som webmaster siden 2010. 350 Klimabevægelsen er den danske afdeling af den internationale organisation 350 og vi har derfor valgt at lade os inspirere af farver og striber på hjemmesiden 350.org.

Hjemmesiden giver mulighed for at blive medlem af 350 Klimabevægelsen og betale kontingent, oprette blogindlæg og events til kalenderen og finde andre medlemmer. Den er også hjemsted for temagruppen KlimaTV og dens stadig voksende samling af klimavideoer.

Nogle af temagrupperne har selvstændige hjemmesider. Jeg har opsat siderne for AnsvarligFremtid og den nu afsluttede gruppe Vores Hjem – Vores Klima.

Se mere på https://www.klimabevaegelsen.dk.