Klimabevaegelsen.dk

Klimabevaegelsen.dk

Klimabevægelsen i Danmark kombinerer sin præsentationsside med et medlemsnetværk, hvor medlemmerne kan søge og finde hinanden, bidrage med blog- og debatindlæg, uploade fotografier og videolinks og annoncere nye møder i kalenderen.

Samtidig er siden koblet sammen med Klimabevægelsens velbesøgte Facebookgruppe, hvor de seneste indlæg vises på forsiden af klimabevaegelsen.dk.

Opskriften på netværket er simpel:

 
CMS: WordPress.
Design: En modificeret udgave af Divi-temaet fra ElegantThemes. Alle faste sider og videoindlæg er opsat med Divi Builder.
Medlemssystem: Ultimate Member med tilhørende plugins, som gør det muligt for de enkelte medlemmer at få overblik over deres egne indlæg, debattråde, events og kontingentbetalinger på siden. Kernen i Ultimate Member gør, at man kan oprette profiler på hjemmesiden og få overblik over, hvem der ellers er medlem. Alle medlemmer kan logge ind på siden med brugernavn/mailadresse og adgangskode, tilføje oplysninger om sig selv og ændre oplysningerne efter behov.
Forum: bbPress.
Kalender: The Events Calendar fra Modern Tribe. Den er udbygget med plugins, som gør det muligt for ikke-medlemmer at tilføje indlæg og desuden gør det muligt for administratorer at kopiere events fra alskens Facebooksider direkte over på klimabevaegelsen.dk.
Facebookfeed: Custom Facebook Feed fra Smash Balloon.

Betalingssystem: WooCommerce til indbetaling af kontingenter. Siden bruger YourPay til at modtage betalinger via VISA og Mastercard.