Hjemmesider/IT-support

Kan du lave en hjemmeside til os?

Ja, hvis I har brug for en ny hjemmeside, kan jeg opsætte en i Joomla eller WordPress.

Som udgangspunkt bruger jeg temaer/skabeloner fra JoomlaBamboo til Joomla og Elegant Themes eller Themify til WordPress. I kan naturligvis også vælge et tema fra et helt fjerde sted, hvis du har særlige ønsker. I hvert enkelt tilfælde tilpasser jeg siden med de designelementer, menuer, skrifttyper og farver i CSS, som I har interesse for.

Vi har et spørgsmål om vores hjemmeside eller mail. Kan du hjælpe os?

Jeg vil gerne prøve. Generelt er jeg god til at give support og forklare ting på klart og forståeligt dansk. Jeg kan også fungere som webredaktør, hvis I mangler en. I mange tilfælde kan det godt betale sig for jer at få vejledning til, hvordan I selv får tingene til at fungere.

Jeg kan give vejledning om:

Hvordan I redigerer jeres hjemmeside, tilpasser deres udseende, bruger CMS’erne WordPress og Joomla og vælger diverse plugins, som kan føjer ekstra funktioner til siden.

Hvordan I bruger medlemsprogrammer som Ultimate Member og EasyBlog/EasySocial. Jeg har også kendskab til Ning 2 og Ning 3.

Hvordan I vælger domæne og webhotel, flytter jeres hjemmeside, tager backup, beskytter jer mod virus/malware, forbedrer sidens hastighed og gør den lettere at finde i søgemaskiner.

Hvordan I opsætter mails og laver nyhedsbreve i platforme som MailChimp og SendinBlue.

Hvordan I laver en fornuftig persondatapolitik – og gennemfører den i praksis. Jeg har skrevet persondatapolitikken for 350 Klimabevægelsen i Danmark; hvis I er en mindre forening eller virksomhed, behøver den ikke at være lige så omfattende.

Hvordan I modererer online debatter, hvis I har et debatforum på en hjemmeside – eller skal håndtere en gruppe på Facebook.

Kan du sætte en webshop op for os?

Hvis jeres hjemmeside er sat op med WordPress, er svaret ja. Jeg kan tilbyde at sætte webshopprogrammet Woocommerce op og tilpasse dets udseende og indstillinger, så det giver mening for jer. Jeg har også erfaring med forskellige betalingssystemer, og de krav om betalingsbetingelser, persondatapolitik og andet, I skal være opmærksomme på, hvis I vil sælge noget.

Hvis I bruger andre systemer, er min erfaring begrænset. I de tilfælde anbefaler jeg at bruge andre opsættere.

Vi skal bruge et plugin, der kan noget særligt! Kan du programmere et til os?

Nej, desværre. Hvis der er tale om små ændringer i php, kan jeg kigge på det, men ellers bør I have fat en person med særlige kompetencer på området. I forbindelse med projekter vil jeg gerne prøve at finde en.

Kan du lave en app til os?

Nej, desværre. Men i forbindelse med projekter vil jeg også gerne prøve at finde en person, der har erfaring med at udvikle apps.


Her er nogle eksempler på sider, jeg har opsat: