Podcasting

Fra og med 2019 har jeg været med til at planlægge og udgive forskellige podcasts. Det er et meget alsidigt medie, som giver gode muligheder for at nå ud til bestemte nicher.

Hvis I kan tænke jer at lave en podcast, kan jeg hjælpe med mikrofoner, planlægning af optagelserne, klipning, lydeffekter og med at udgive podcasten på forskellige platforme på nettet. Den kan produceres som enkeltstående episode, løbende podcast eller afsluttet miniserie.

Jeg har en Blue Yeti-mikrofon til indendørs studiedebatter, en RØDE smartLav+ mikrofon til oplæg og foredrag samt en RØDE-mikrofon til kamerabrug, der også fungerer udendørs.

Hvilke podcasts har du erfaringer med?

Foreningen Europaforum har lanceret podcasten Vindmåleren, hvor skiftende politikere og eksperter diskuterer aktuel EU-politik. Jeg sørger for produktion og klipning af disse. Flere podcasts er under forberedelse.

KlimaTV er en løst organiseret temagruppe under Klimabevægelsen i Danmark, som samler og i mindre grad producerer videoer om klimakrisen og dens løsninger. Jeg er aktiv i gruppen og har planlagt den tilknyttede podcast KlimaRadio, som vi fundraiser til via KlimaHub. KlimaRadio vil handle om fremtidsvisioner, dilemmaer og opfordringer til handling.